Címoldal > Várandósság

Várandósság

Minden terhesség különleges. És minden anya más tapasztalatokat szerez a gyermekvárás ideje alatt. Összeállítottunk néhány cikket, amelyek sok kérdést megválaszolnak ebben a csodálatos időszakban. Mi történik a terhesség alatt, hogyan készüljünk a terhességre és a szülésre, milyen étrendet kell követni a várandósság ideje alatt - ez csak néhány azok közül az érdekes témák közül, amelyek minden leendő anya számára hasznosak, és amelyek a terhességgel kapcsolatos dilemmákban is segítenek dönteni.

 

 

 

A várandósság tervezése

Az újszülöttről való gondoskodás nem a megszületés után kezdődik, hanem már sokkal hamarabb, a fogamzás előtt. Az anya egészségi állapota és táplálkozási szokásai nagyban befolyásolják a várandosság és a szülés sikeres lefolyását.

További részletek

Szoptatás

A szülés utáni megfelelő étrend megválasztása igazi fejtörést tud okozni. A várandósság és a szoptatás időszakában a bevitt tápláléknak kiváló élelmiszerekből kell állnia a tápláló és magas minőségű anyatejtermelés biztosítása érdekében.

További részletek

A Novalac Prenatal kapszula étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.