Címoldal > Szoptatás

Szoptatás

A kismamák számára csodálatos érzés az újszülöttel ismerkedni. A szülői feladatok persze kihívásokat is jelentenek, és ezek közül az egyik legkomolyabb a szoptatás. Elérhetők a szoptatással kapcsolatos hasznos tanácsok is. Lépésenként elsajátíthatja, hogyan lehet helyesen elkezdeni a szoptatást, milyen étrendet kell követni a szoptatás időszakában, és hogyan lehet a leggyakoribb problémákat megoldani. Segítünk abban, hogy a szoptatás időszaka akadályoktól mentesen teljen Ön és az új családtag számára.

 

 

A várandósság tervezése

Az újszülöttről való gondoskodás nem a megszületés után kezdődik, hanem már sokkal hamarabb, a fogamzás előtt. Az anya egészségi állapota és táplálkozási szokásai nagyban befolyásolják a várandosság és a szülés sikeres lefolyását.

További részletek

Várandósság

Az egészséges táplálkozás minden életkorban a jó egészség és a jó közérzet alapja, de mindenek előtt a várandósság ideje alatt, amikor a tápanyagok az anya szervezetéből jutnak el a magzathoz. Mivel elsősorban a magzatot kell ellátni minden szükséges tápanyaggal, nagyon fontos, hogy az anya saját étkezését ehhez a megnövekedett igényhez igazítsa.

További részletek

A Novalac Prenatal kapszula étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.