Címoldal > A várandósság tervezése

A várandósság tervezése

Tervbe vették a család bővítését? A várandósság tervezése mindenképpen egyedülálló döntés, hiszen a leendő anya életébe újabb örömöket és aggodalmakat is hoz majd. Ha időben elkezdünk felkészülni a babavárásra, akkor egészségesen kezdődhet a terhesség. Így az anyuka és a baba gondtalanul indulhat a fejlődés és az ismerkedés útján. Összeállítottunk néhány hasznos tanácsot, amelyek segítségével a terhesség tervezésének időszakában az egészséget szolgáló döntéseket lehet hozni.

 

 

 

 

Várandósság

Az egészséges táplálkozás minden életkorban a jó egészség és a jó közérzet alapja, de mindenek előtt a várandósság ideje alatt, amikor a tápanyagok az anya szervezetéből jutnak el a magzathoz. Mivel elsősorban a magzatot kell ellátni minden szükséges tápanyaggal, nagyon fontos, hogy az anya saját étkezését ehhez a megnövekedett igényhez igazítsa.

További részletek

Szoptatás

A szülés utáni megfelelő étrend megválasztása igazi fejtörést tud okozni. A várandósság és a szoptatás időszakában a bevitt tápláléknak kiváló élelmiszerekből kell állnia a tápláló és magas minőségű anyatejtermelés biztosítása érdekében.

További részletek

A Novalac Prenatal kapszula étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.